Nieuws

 

02-2006 Vakantie Gran Canaria

In Februari zijn we voor het eerst met Aylana op vakantie in het buitenland geweest. Klik hier voor het verslag en de foto’s.

 

02-2006 Fotosessie Aylana

Vandaag werd Aylana als een echt fotomodel behandeld en zijn er allemaal verschillende foto’s van haar gemaakt in een fotostudio. Klik hier voor de foto’s.

 

02-2006 Carnaval Valkenswaard

Zoals elk jaar hebben we ook nu weer carnaval gevierd in Valkenswaard met de Brasil club. En zoals altijd was het weer heel erg gezellig! Eerst lekker stappen verkleed als inbreker en daarna bij Desiree slapen. Hieronder staan de foto’s:

 

 

18-08-2006 Aylana geboren!

Na een rustige vakantieperiode met veel controles in het ziekenhuis is onze dochter Aylana dan eindelijk geboren. Klik hier voor haar eerste foto’s.

 

20-05-2006 Vakantie Antalya

Nog even met zijn tweetjes van de zon genieten voor de bevalling in Antalya in Turkije. Klik hier voor het verslag en de foto’s.

 

01-05-2006 Weekend New York

Met pasen zijn we een lang weekend in New York geweest met Bert en Simone en dat was echt waanzinning leuk. Klik hier om het verslag te lezen en de foto’s te bekijken.

 

28-03-2006 Carnaval Valkenswaard

Ook dit jaar hebben we weer Carnaval gevierd met de Brasilclub in Valkenswaard. Voor we bij Desiree vertrokken werden eerst de luchtbedden in paraatheid gebracht, zodat we ’s nacht lekker konden neerploffen. Iedereeen had weer zijn best gedaan om er zo onherkenbaar mogelijk uit te zien. Hieronder de foto’s:

 

 

11-02-2006 Arsenal – Bolton Wanderers

Dit weekend hebben we een bezoek gebracht aan Arsenal tegen Bolton Wanderers op Highbury in Londen ter gelegenheid van pa’s 60e verjaardag. Het was één van de laatste wedstrijden van Arsenal op Highbury, maar helaas deed Robin van Persie niet mee.